Uzinare
Procesul de uzinare cuprinde faze successive prin care materia prima ajunge in stadiul de produs finit.
  • Pregatirea productiei: materialele sunt verificate pentru a corespunde din punct de vedere a calitatii conform prescriptiilor proiectului.
  • Curatarea: initial profilele sau tolele din table sunt curatate de rugina sau alte impuritati si se proceseaza conform planurilor proiectului de executie.
  • Debitarea: in cadrul atelierului de debitare profilele se taie la dimensiuni si se gauresc.Tolele din table sunt debitate si gaurite pe masina de debitare si gaurire cu comanda numerica. Piesele rezultate sunt debavurate, sanfrenate si craituite.
  • Asamblarea: Piesele astfel pregatite trec in faza de asamblare unde sunt fixate piesele de capat, guseele si alte elemente necesare montajului.
  • Sudarea: Se face in regim automat, semiautomat sau manual functie de complexitatea subansamblului.
  • Vopsirea: Dupa curatarea si verificarea sudurilor, piesele trec in atelierul de vopsitorie unde sunt protejate anticoroziv conform specificatiilor acestui process.
  • Livrarea: Ansamblele sunt etichetate si pregatite pentru livrare.Livrarea confectiei metalice se realizeaza cu masinile de transport ale firmei sau cu mijloace de transport asigurate de beneficiar.
Dupa fiecare etapa descrisa mai sus piesele sunt verificate din punct de vedere dimensional. Sudurile sunt verificate atat vizual cat si prin procedee de laborator specifice.
Fabrica are autorizat un laborator grupa II pentru control nedistructiv, iar pentru control cu radiatii gama firma colaboreaza cu laboratoare specializate.
Toate ansamblele si subansamblele livrate sunt insotite de certificate de calitate privind procesul de productie precum si calitatea materialelor ce intra in componenta acestora.