skip to Main Content

SSAB-AG – proiectare și execuție lucrări de construcție civile, industriale și agricole.

SSAB-AG este o firmă de construcții ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investiții de mare anvergură în domenii diverse, cu o experiență de 29 de ani în această industrie. A intrat pe piață în anul 1991, oferind cele mai bune soluții, chiar și pentru cei mai exigenți clienți. SSAB-AG lucrează doar cu utilaje și echipamente de ultimă generație pentru a oferi lucrări de cea mai bună calitate și a crește astfel gradul de satisfacție al clienților. Compania deține capacități de producție structuri metalice și elemente prefabricate din beton armat și precomprimat, asigurând astfel un grad ridicat de eficiență, autonomie și rapiditate în execuția tuturor proiectelor.

Ultimul proiect de amploare al companiei a fost hangarul Aerostar din Iași, o construcție în care vor lucra aproximativ 200 de persoane pentru a repara avioanele civile din categoria Airbus 320 și Boeing 737. Hangarul din Iași, a doua construcție de acest tip după cel din Bacău, a fost realizat cu o atenție mare la detalii, folosindu-se cele mai bune materiale de construcții, cum ar fi profile metalice asamblate cu șuruburi de înaltă rezistență. Fațadele hangarului au fost realizate din panouri metalice cu termoizolație din spumă poliuretanică, iar pardoseala a fost finisată cu vopsea epoxidică. Portiera este formată din 10 secțiuni din structură metalică cu o deschidere de 83 m și înălțimea de 13,5 m. Deschiderea de 83 m, realizată fără stâlpi intermediari, este cea mai mare de până acum pentru o construcție de acest tip.

Porțile se pliază pe un spațiu în stânga și în dreapta, situat în interiorul clădirii. Soluția de retragere în interior este recomandată în zonele de climă în care este iarnă, cu fenomen de îngheț/dezgheț. Porțile sunt acționate de panouri de comandă, au timpi de plecare diferiți la deschidere și sunt prevăzute cu senzori de depistare a obstacolelor. Deplasarea porților este prevăzută cu un sistem de culisare pe șine, ce a fost prevăzut cu scurgeri laterale pentru colectarea apelor pluviale acumulare între aceste șine. SSAB-AG este unicul producător din România pentru portierele de acest tip. Lângă hangar s-a construit pe structură metalică și o anexă tehnică pe 3 nivele. Proiectarea hangarului, a porților și a întregului spațiu s-a realizat în biroul de proiectare SSAB-AG.

Calitate este cuvântul cheie atunci când vorbim de lucrările realizate de companie. Întreaga companie își desfășoara activitatea în concordanță cu un sistem de management al calității, sistem de management de mediu și sistem de management al sănătății și securității operaționale. Pentru partea de construcții metalice, compania este certificată de către TUV Grup Sud, un organism de certificare recunoscut la nivel mondial.

Succesul companiei stă în echipa de profesioniști ce asigură respectarea termenelor de execuție.

Hangar Aerostar Iași
Hangar Aerostar Iași
Hangar Aerostar Iași
Hangar Aerostar Iași
Back To Top
ro_RORO