skip to Main Content

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.ssabag.ro.

Accesând sau utilizând website-ul www.ssabag.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest website este deținut și administrat de SSAB-AG S.A.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.ssabag.ro are dreptul să vizualizeze site-ul, să tipărească părți ale conținutului site-ului și să salveze pagini în format electronic, doar în scopuri personale, necomerciale.

Conținutul site-ului este proprietatea SSAB-AG S.A. și nu poate fi folosit sau preluat de către terți decât cu acordul scris al societății.

Obligațiile utilizatorului site-ului www.ssabag.ro

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații, incluzând (fără a se limita):

  • Aveți responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dumneavoastră;
  • Aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
  • Garantați veridicitatea datelor furnizate despre dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră;
  • Nu aveți dreptul să utilizați site-ul în scopuri speculative;
  • Vă este interzisă transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • Aveți obligația de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial.

Utilizatorul site-ului www.ssabag.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului.

Utilizatorul site-ului www.ssabag.ro nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul site-ului www.ssabag.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea paginilor cu conținutului site-ului.

Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către SSAB-AG S.A. la adresa webmaster@ssabag.ro.

SSAB AG nu va putea fi ținută răspunzatoare față de nicio persoană/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.ssabag.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

Modificări în termenii și condițiile de utilizare

SSAB-AG S.A. poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SSAB-AG S.A. și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, dupa caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele aparute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, vă aflați implicit în afara site-ului www.ssabag.ro și aveți obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Back To Top
ro_RORO