Prezentarea companiei
Suntem o firmă de construcții ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investiții de mare anvergură în domenii diverse (logistic, industrial, retail). Societatea deține capacități de producție structuri metalice și prefabricate din beton, oferind servicii de proiectare și executare a lucrărilor de construcții montaj a halelor industriale.

SSAB-AG S.R.L. este înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J04/1042/1991, având CUI RO2816022, iar sediul social se află în Bacău, str. Republicii nr. 159, cod poștal 600303. Capitalul firmei este integral privat. Din punct de vedere geografic, compania, prin diverse parteneriate a operat și operează pe tot teritoriul României cele mai multe lucrări fiind realizate în: Bacău, București, Constanța, Brașov, Galați, Baia Mare, Neamț, Brăila, Iași, Suceava, Vrancea. Împreună cu parteneri europeni am operat de asemenea lucrări, de mai mici dimensiuni, în Germania, Franța, Norvegia, Elveția.

SSAB-AG S.R.L., prin rezultatele obținute, s-a clasat în mod constant în perioada 1995-2007 în topul județean al firmelor de construcții, reușind să satisfacă exigențele impuse, din anul 2003 fiind introdus și menținut sistemul de management integrat. Toate aceste produse sunt permanent la dispoziția dumneavoastră, însoțite de recomandările tehnice specifice și serviciile de asistență tehnică în montaj, pe baza competenței și experienței acumulate în montarea a peste 200000 mp structuri metalice și a peste 400000 mp panouri termoizolante.
{categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val} {categ_val}